Beauty Salon Enchanted

Eyes, Nails, Hair & Care

CND Brisa Gel

Creative Nail Design staat bekend als de "Rolls Royce" onder de gel merken.

Mooie natuurlijke roze tinten.

Deze zorgen ervoor dat de nagel z'n natuurlijke uitstraling blijft houden en is een hypoallergeen product. Er is daarom ook weinig tot geen kans op huidallergieën, in tegenstelling tot andere UV-gels in de markt.

CND Acryl Retention+

Acryl nagels met een prachtige natuurlijke uitstraling. Acryl is een product van een poeder en vloeistof dat aan de lucht uithard. In tegenstelling tot gel dat een licht uithardend product is.

CND Shellac

Is een gel nagellak zonder droog tijd. Niet meer wachten tot dat de nagellak droog is en geen beschadigingen meer. 14 tot 21 dagen lang onbeschadigde nagellak met een perfecte glans. Op de teennagels zelfs 2 tot 3 maanden. Lange behandelingen zijn verleden tijd, veilig en gemakkelijk te verwijderen zonder te vijlen.

Ruim assortiment aan kleuren.

CND Nagellak

Nagellak in diversen kleuren.

Rhinestones

Diamanten als versiering op de nagels. Diversen kleuren en vormen mogelijk.

Nail - Art folie

Een voorgeprinte folie die aangebracht wordt op nagellak of Shellac. Verschillende motieven mogelijk.

Nail - Art glitters

De glitter wordt aangebracht op een onderlaag waardoor deze blijft plakken. Dit geeft een apart en korrelig effect op de nagel. Diversen kleuren mogelijk.

Shellac Nail - Art

Nail - Art met Shellac is ook een mogelijkheid die u kunt overwegen voor een aparte uitstraling van de nagels. Let op! Dit zijn voorbeelden en het resultaat zal op de nagels nooit exact hetzelfde worden.

Airbrush nail art

Een geweldig stukje nail art wat op een gewenste kleurlak in een gewenst design gespoten wordt.

IBX

Wat is IBX? IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct. De tot nu toe bekende producten zoals lak, gel en acryl vormen een laag óp de nagel. IBX daarentegen dringt door ín de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is. Wat heeft de klant aan IBX? IBX biedt tot nog toe ongekende mogelijkheden. Het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop soak-off gel niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. Kwetsbare nagels, die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van soak-off gels worden weer sterk, waardoor je gel zonder zorgen kan dragen. Voor welke klant is IBX geschikt? IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en het is kleurloos en dus onzichtbaar. IBX is ook geschikt voor wie graag regelmatig of altijd soak-off gel gebruikt, maar daar een probleem mee heeft, omdat de nagels beschadigd of kwetsbaar zijn. IBX herstelt en verstevigt de nagel waardoor de soak-off gel beter blijft zitten en IBX beschermt kwetsbare nagels tegen eventuele gevolgen van het regelmatig verwijderen van soak-off gel.

IBX